UIT in uw eigen vertrouwde omgeving


Cultuur in de Pleats - Seizoen 2023-2024

De Culturele Commissie heeft er weer zin in!

Voor het nieuwe theaterseizoen hebben we voor u een mix van allerlei voorstellingen geprogrammeerd. Wat te denken van de start op 12 oktober met onze dorpsgenoot Arie Hazekamp met een lezing over zijn nieuwe boek ' Geestverwanten van Ferdinand Domela Nieuwenhuis' . Een verhaal over het vrije socialisme tussen 1890 en 1940 in de noordelijke provincies.
Op muzikaal gebied starten we op zaterdag 14 oktober met de welbekende BURGUMER STAPPERSJUN, dit keer met onder andere de band The Ment. Op 16 november Ubuntu, het Friestalige programma met Friestalige chansons met medewerking van Janneke Waringa. In het nieuwe jaar gaan we gewoon verder! Zoals op zaterdag 20 januari, meezingen met Hazes onder leiding van Jason Bouman met zijn Hazes Coverband.
Op 9 maart herleven de 70-er jaren met 70-Unplugged ' Songs for the Road'. Gurbe Douwstra viert met ons zijn 70ste verjaardag op zaterdag 16 maart. Zaterdag 13 april is er de spectaculaire  Elvis show met een 10 koppige band. Dat kun je toch niet missen! 
Toneel komt uiteraard ook aan bod dit seizoen. De 10 jarige Pier21 komt met een zeer succesvolle voorstelling in een nieuw jasje. 'De Emigrant' komt maar liefst 2 avonden naar De Pleats. Jan en Marijke Arends zijn weer te gast bij ons met hun nieuwe voorstelling 'Fêste Grûn'. Tet Rozendal is weer terug in het theater met 'Allinich Anna'. 
Voor de jeugd is er een interactieve voorstelling in samenwerking met dBieb, Legomasters. En niet te vergeten de familie voorstelling van Stéven Kazan!

Wij zijn trots op dit mooie programma. 

Tot ziens, ook namens alle leden van de Culturele Commissie de Pleats,
Piet Kuiper (voorzitter)

 

Kaarten

  • U kunt kaarten bestellen via de website. De kaarten kunt u betalen via iDeal. Nadat uw betaling afgerond is ontvangt u de kaarten automatisch op het door u opgegeven mailadres.
  • Servicekosten bedragen €0,50 per kaart.
  • Op de dag van de voorstelling kunt u vanaf 30 minuten vóór aanvang kaarten kopen aan de kassa, mits er nog kaarten beschikbaar zijn. Dit kan alleen door middel van PIN betaling.
  • Voor vragen over de kaartverkoop kunt u contact opnemen via mail: info@cultuurindepleats.nl
     

Informatie

Voor vragen, suggesties of opmerkingen kunt u contact opnemen met info@cultuurindepleats.nl


Stichting Culturele Commissie De Pleats - Joh. Falkenastraat 35 - 9251CN - Burgum

© 2023 - Cultuur in De Pleats
vormgeving Spinnerz communicatie