UIT in uw eigen vertrouwde omgevingWat is er weer veel te beleven het komend theaterseizoen in de PLEATS Burgum. Met maar liefst 12 voorstellingen kun je weer op cultureel avontuur in je eigen omgeving. Wij kijken nu al uit om je weer te mogen ontvangen in onze knusse theaterzaal.

Na de warme zomer wordt op 1 oktober tijd om ouderwets te gaan genieten van een Burgumer Stappersjun, dit keer m.m.v. de welbekende oud DJ van Quatrebras Auke en de sensationele dames rock band LAS BANDIDAS.
Op muzikaal gebied zijn er meer topavonden! Op zaterdag 5 november 2 topbands: THE FORTUNATE SONS CCR TRIBUTE EN BOOM LIKE THAT TRIBUTE DIRE STRAITS . Op 17 december DE KAST met hun 30 jaar Jubileum concert . In het nieuwe jaar gaan we door met op 27 januari BOGERMAN BIGBAND m.m.v. Janneke Brakels. Zaterdag 18 februari na een groot succes op herhaling bij ons met hun nieuwste theatertour FRISICANA IV met onze Fryske Troubadours Gurbe Douwstra, Marcel Smit en Pieter Willekens. Op vrijdag 14 april THE WIENERS met CLASSIC ROCKS van songs van o.a. Elvis, Buddy Holly, Johny Cash en vele andere bekende rocksterren.
Op toneelgebied komt op 2 november Pier 21 met hun meest fleurige en treurige voorstelling ooit BIJKE, gegarandeerd een succesvolle avond. Dit geldt zeker ook voor Us man op woensdag 8 februari, een humoristische tweeluik door JM theaterwurk .
Ook de kleintjes komen aan bod in oktober met de voorstelling NICO met z'n KLIKO!!
Maarten van Rossum is op 15 december weer te beluisteren in zijn theatercollege. Bij ons een reeds geziene gast .
Johan Veenstra,de welbekende schrijver , dichter en verteller uit de Stellingwerfen sluit het seizoen op zijn bekende manier af op 20 april.

Kortom, een boordevol cultureel jaar!

Tot ziens, ook namens alle leden van de culturele commissie de Pleats,
Piet Kuiper (voorzitter)

 

Kaarten

  • U kunt kaarten bestellen via de website. De kaarten kunt u betalen via iDeal. Nadat uw betaling afgerond is ontvangt u de kaarten automatisch op het door u opgegeven mailadres.
  • Servicekosten bedragen €0,50 per kaart.
  • Op de dag van de voorstelling kunt u vanaf 30 minuten vóór aanvang kaarten kopen aan de kassa, mits er nog kaarten beschikbaar zijn. Dit kan alleen door middel van PIN betaling.
  • Voor vragen over de kaartverkoop kunt u contact opnemen via mail: info@cultuurindepleats.nl
     

Informatie

Voor vragen, suggesties of opmerkingen kunt u contact opnemen met info@cultuurindepleats.nl


Stichting Culturele Commissie De Pleats - Joh. Falkenastraat 35 - 9251CN - Burgum

© 2023 - Cultuur in De Pleats
vormgeving Spinnerz communicatie