UIT in uw eigen vertrouwde omgeving



Theater vriendinnen en vrienden,

LET OP! I.V.M. CORONAMAATREGELEN IS HET MOGELIJK DAT VOORSTELLINGEN WORDEN VERPLAATST NAAR EEN ANDERE DATUM! CHECK DAAROM ALTIJD DE SITE!

Trots presenteren we het mooie programma voor seizoen 2021-2022. Muziek, toneel, een kindervoorstelling....het is weer een veelzijdig programma geworden voor jong en oud. Zo halen we o.a. herinneringen op met The Wieners play The Everly Brothers, gaan we uit ons dak bij de Tribute Dire Straits en CCR, zingen we mee met de liedjes van Boudewijn de Groot gezongen door Dick Raats, helpen we de Flat Kat bij de kindervoorstelling, zien we Joop en Mads Wittermans in hun rol als Vader en Zoon, verdiepen we ons in de relatie met 'Echt Wier van Jan Arendzs en Marijke Geertsma en neemt Inez Timmer ons mee in het leven ná de scheiding in "Mijn schitterende scheiding'.  En we hebben meer! Laat u verrassen door ons programma 2021-2022! Volg ons tevens op facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de voorstellingen en eventuele aanvullingen.

Door de COVID-19 leven we  op dit moment in een bewogen tijd. Iedereen heeft met de maatregelen te maken. Zo ook het theater. Wat kan wel en wat mag niet. Uiteraard zullen wij ons houden aan de maatregelen die gelden op de datum van de voorstellingen. 

Wij gaan uit van een mooi theaterseizoen en hopen u in goede gezondheid te mogen begroeten bij één of meerdere voorstellingen.

Graag tot ziens!

Groet namens de leden van de Culturele Commissie de Pleats,
Piet Kuiper 
Voorzitter

Kaarten

  • U kunt kaarten bestellen via de website. De kaarten kunt u betalen via iDeal. Nadat uw betaling afgerond is ontvangt u de kaarten automatisch op het door u opgegeven mailadres.
  • Servicekosten bedragen €0,50 per kaart.
  • Op de dag van de voorstelling kunt u vanaf 30 minuten vóór aanvang kaarten kopen aan de kassa, mits er nog kaarten beschikbaar zijn. Dit kan alleen door middel van PIN betaling.
     

Informatie

Voor vragen, suggesties of opmerkingen kunt u contact opnemen met info@cultuurindepleats.nl


Stichting Culturele Commissie De Pleats - Joh. Falkenastraat 35 - 9251CN - Burgum

© 2022 - Cultuur in De Pleats
vormgeving Spinnerz communicatie