UIT in uw eigen vertrouwde omgevingOp site van van Cultuur in De Pleats vindt het programma dat we hebben samengesteld en waar we trots op zijn! Wat denkt u van Senang, Taal op it Spoar en Myn Skip, voorstellingen die in de Culturele Hoofdstad jaar waren uitverkocht en nu op tour gaan en ook de Pleats aandoen.

Toneelvoorstellingen van Tryater en De Man fan mijn Libben. Het komische cabaret Lofboot met Ritsko van Vliet en Theo van der Geest staan voor een mooie Valentijnsavond. Een humorvolle theatrale lezing 'Aan tafel met je schoonmoeder' van Jeroen Stek en Ton Kemp is naast de grote theaters ook in Burgum te zien. Ga naar de unieke Kerstdiner Show met Weima & van der Werf, inclusief een 4-gangen diner. Haal herinneringen aan de Burgumer Stappersjûn, zing me met 'Burgum zingt Hazes', laat u meevoeren in de 3D show van de David Bowie Tribute of kom in nostalgische sferen met muziek van de Everly Brothers. Kortom....een gevarieerd programma! Laat u verrassen en geniet van een mooi avondje uit.Met vriendelijke groet namens het bestuur van Culturele Commissie De Pleats, Piet Kuiper

   

Kaarten

  • U kunt kaarten bestellen via de website. De kaarten kunt u betalen via iDeal. Nadat uw betaling afgerond is ontvangt u de kaarten automatisch per mail.
  • Servicekosten bedragen €0,50 per kaart
  • U kunt kaarten kopen bij de kassa van De Pleats (alleen betaling met de PIN mogelijk).
  • Op de dag van de voorstelling zelf kunt u vanaf 30 minuten voor aanvang kaarten kopen aan de kassa.
    (houdt u er rekening mee dat dat alleen kan als er nog kaarten beschikbaar zijn).

Informatie

Voor vragen, suggesties of opmerkingen kunt u contact opnemen met info@cultuurindepleats.nl


Stichting Culturele Commissie De Pleats - Joh. Falkenastraat 35 - 9251CN - Burgum

© 2020 - Cultuur in De Pleats
vormgeving Spinnerz communicatie