UIT in uw eigen vertrouwde omgevingTheater vriendinnen en vrienden,

Door de COVID-19 leven we  op dit moment in een bewogen tijd. Iedereen heeft met de maatregelen te maken. Zo ook het theater. Wat kan wel en wat  mag niet. Veel is onzeker. Toch hopen we u komend seizoen weer te kunnen verwelkomen bij één of meerdere van onze voorstellingen!

Door de op 28 September aangekondigde maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt om ons programma voor het theaterseizoen 2020-2021 als volgt aan te passen:

The  Wieners Play The Everly Brothers wordt verplaatst van zaterdag 3oktober as naar september 2021 exacte datum volgt nog.
Kindervoorstelling FLatkat van woensdag 14 oktober as naar woensdag 26 mei 2021.
Wat Soesto van Pier 21 op 29 oktober as hierover volgt nog nader bericht blijft voorlopig staan.
Teake van der Meer donderdag 19 november as wordt verplaatst naar seizoen 2021 /2022 exacte datum volgt nog.
De geprogrammeerde voorstellingen na 1 Januari 2021 worden vooralsnog gehandhaaft. U wordt hierover medio december nader geïnformeerd .
Indien U niet meer gebruik wil of kan maken van u bestelde kaarten stuur dan een mail naar wwwcultuurindepleats.nl  met het verzoek tot terug betaling en hierbij verder vermeld kaartnummers voorstelling en banknummer.
Wij hopen u snel weer te mogen begroeten in de Pleats .Uiteraard houden wij ons aan de actuele Corona-maatregelen. Dit houdt in dat wij het theater aanbod aan hebben moeten passen. Ondanks dat hebben wij een aantrekkelijk en gevarieerd programma voor u samen kunnen stellen. 

Wees op tijd met het reserveren van uw kaarten, immers de zaalcapaciteit is beperkter door de 1,5 meter afstand. Er kunnen daardoor minder kaarten per voorstelling worden verkocht.

Wij gaan uit van een mooi theaterseizoen en hopen u in goede gezondheid te mogen begroeten bij één of meerdere voortellingen.

Graag tot ziens!

Groet namens de leden van de Culturele Commissie de Pleats,
Piet Kuiper 
Voorzitter

Kaarten

  • U kunt kaarten bestellen via de website. De kaarten kunt u betalen via iDeal. Nadat uw betaling afgerond is ontvangt u de kaarten automatisch per mail.
  • Servicekosten bedragen €0,50 per kaart.
  • Op de dag van de voorstelling kunt u vanaf 30 minuten vóór aanvang kaarten kopen aan de kassa, mits er nog kaarten beschikbaar zijn. (alleen pinbetaling mogelijk)
     

Informatie

Voor vragen, suggesties of opmerkingen kunt u contact opnemen met info@cultuurindepleats.nl


Stichting Culturele Commissie De Pleats - Joh. Falkenastraat 35 - 9251CN - Burgum

© 2020 - Cultuur in De Pleats
vormgeving Spinnerz communicatie