UIT in uw eigen vertrouwde omgeving


In de agenda vindt u het nieuwe programma voor het seizoen 2018-2019. Wij denken een zeer gevarieerd en boeiend programma te hebben samengesteld. Laat u verrassen door de mooie voorstellingen en ga een heerlijk avondje uit in De Pleats!
Meer informatie vindt u in de agenda.

Opening van het theaterseizoen is de ondertussen bewezen succesvolle Burgumer Stappersjûn! In oktober wordt onze jeugd bediend met de mooie voorstelling “De kleine vuurtorenwachter”. In november zullen twee plaatselijke onderwijzers een boeiende lezing verzorgen over de historie van Burgum op meerdere aspecten. Zeer interessant voor mensen die hier geboren zijn maar ook voor hen die zich later hier hebben gevestigd.

In december komt de Kast.  Eind december zal maar liefst drie maal het muzikale theaterstuk “Rjochter en Sjuery” worden opgevoerd. Een combinatie van theater, muziek en opera zorgt voor een avondvullend programma in een bijzondere ambiance. In januari 2019 starten we met de ontroerende voorstelling “it wie op een simmerjûn” van Pier 21 met de gerenommeerde acteurs Joke Tjalsma en Jan Arendz.

In februari volgt het onmogelijke en verrassende concert van Stenzil en Kivits en in diezelfde maand is Lytse Teake bij ons in het kader van zijn afscheidstournee. In maart 2019 wordt het muzikale leven van Simon en Garfunkel bezongen in een prachtige voorstelling “The Sound of Silence” en neemt Inez Timmer ons mee in haar blijmoedige musical- en theater show: “5 Minuten voor aanvang”.

U ziet het: ook in 2018-2019 is er voor ieder wat wils.
Wij hopen u te mogen begroeten in De Pleats en wensen u alvast een mooi en inspirerend cultureel seizoen toe.

HET BESTUUR - WWW.CULTUURINDEPLEATS.NL

Kaarten

  • U kunt kaarten bestellen via de website. De kaarten kunt u betalen via iDeal. Nadat uw betaling afgerond is ontvangt u de kaarten automatisch per mail.
  • U kunt kaarten kopen bij de kassa van De Pleats (alleen betaling met de PIN mogelijk).
  • U kunt op de dag van de voorstelling zelf kunt u vanaf 30 minuten voor aanvang kaarten kopen aan de kassa.
    (houdt u er rekening mee dat dat alleen kan als er nog kaarten beschikbaar zijn).

Informatie

Voor vragen voor de stichting kunt u contact opnemen met [email protected] o.v.v. cultuur in De Pleats.


Stichting Culturele Commissie De Pleats - Joh. Falkenastraat 35 - 9251CN - Burgum

© 2019 - Cultuur in De Pleats
vormgeving Spinnerz communicatie