culturele activiteiten burgum
slidershadow
slidershadow

Programma 2017 | 2018


In het Culturele seizoen 2017/2018 hebben wij als Culturele Commissie de Pleats weer een gevarieerd aanbod van theatervoorstellingen voor u in petto. In eigen omgeving kunt u een heerlijk avondje uit! Nieuw is dat bij vele voorstellingen de prijs inclusief een kopje koffie is. Ook zijn er weer verschillende horeca arrangementen mogelijk. Meer informatie: www.cultuurindepleats.nl

De opening van het Theaterseizoen is meteen een spektakel stuk van Fryske bodem met het nieuwe programma van Gurbe Douwstra, Piter Wilkens en Marcel Smit. Op zaterdag Op zaterdag 14 oktober volgt de 2e editie van de succesvolle Burgumer Stappers jûn het spektakel op.

Na haar zeer succesvolle voorstelling over Lily Marleen, komt Inez Timmer nu  met de voorstelling CoCo Chanel. Schrijver Maarten van Rossem geeft een terugblik op één jaar Donald Trump, Adriaan van Dis vertelt over zijn nieuwe boek en Bennie Huisman geeft een muzikale presentatie over zijn reis naar Berlijn. 
In het kader van Valentijnsdag kunt u in februari 2018 genieten van relatietherapie: een voorstelling vol met humor voor degene die wat anders wil op deze dag! 
En natuurlijk veel muziek: Gryt Wiersma, Pieter Wilkens en Minze Dijksma. In maart 2018 Nanne en Ankie en op reprise Tet Roozendaal met het aangrijpende stuk de Brekbere Sirkel . 
Natuurlijk worden onze kinderen niet vergeten: in de herfst- en kerstvakantie Bang Mannetje en De Drakentemmer, voorstellingen die ze niet mogen missen.

U ziet het; ook in het komende seizoen is er voor elk wat wils in de Pleats.Wij hopen u weer te mogen begroeten en wensen wij u bij deze een inspirerend Cultureel seizoen 2017/2018.

HET BESTUUR - WWW.CULTUURINDEPLEATS.NL

Binnenkort


zaterdag 16 juni 2018

Swingnacht

Swingnacht

Informatie


Voor vragen voor de stichting kunt u contact opnemen met info@depleats.nl o.v.v. cultuur in De Pleats. Wij zorgen dan dat uw vraag op de juiste plek terecht komt.

Kaarten


Kaarten zijn tot 15 minuten voor aanvang van een voorstelling af te halen.

slidershadow

© 2018 - Cultuur in De Pleats
vormgeving Spinnerz communicatie